Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın bapmızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta çın oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Göreceksiniz ki bu kerte faik kaliteli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye geçim ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kullanılan kapı fitili muhtevain esrar sızdırmazlık şartı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi ciğerin bu unsura dikkat edilmelidir.

Özellikle içli ve giranbaha materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da vaziyet alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı yangın kapısı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page