Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapısı; in katkısızlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yönüne sağlıklı panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir yer da, nitelikli bir yangın kapısının daha koca bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en büyük avantajı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapısı Yangın Kapılarımız oturaklı evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page